Ouders

Wat leuk dat u een kijkje komt nemen op onze website. Jungle Tandartsen is een praktijk gericht op kinderen van 1,5 – 14 jaar in Dieren. In onze praktijk werkt een team van gedreven medewerkers nauw samen om uw kind zo goed mogelijk te behandelen en een bezoek aan de tandarts zo leuk mogelijk te maken.

Wij werken volgens de methode “Gewoon Gaaf”, deze methode valt net als de reguliere tandartsafspraken bij kinderen jonger dan 18 jaar onder de basisverzekering. U betaalt hiervoor ook geen eigen risico.

Kort gezegd houdt  “Gewoon Gaaf”  in dat wij ons bij kinderen met name richten op het voorkomen van tandproblemen. Ieder kind en zijn/haar leefsituatie en mondgezondheid is uniek, daarom bekijken wij per kind, wat de beste insteek is om gaatjes en andere ongemakken te voorkomen.

We willen dat kinderen zich prettig en op hun gemak voelen in onze praktijk. De behandelkamers zijn speciaal hiervoor ingericht, net als onze wachtkamer waar de kinderen gebruik kunnen maken van de Nintendo Switch en/of de Duplomuur.

Wilt u meer weten over de methode “Gewoon Gaaf” klik hier.

Wij hopen u met uw zoon of dochter snel te mogen verwelkomen in onze praktijk!